Ready, Steady, Go!
Door: Joost
Blijf op de hoogte en volg Joost & Jonna
07 November 2007 | Nederland, Alkmaar
Je staat bij deze op de mailinglist voor de reis die Jonna en ik in de komende 10 weken gaan maken door Australie en Nieuw Zeeland. Op deze site zullen we laten weten wat we gedaan hebben en vooral veel foto's plaatsen. Mocht je hier niet van gediend zijn dan hoor ik dat graag en haal ik je van de lijst.
De geplande trip ziet er ongeveer zo uit: Op 12 november vertrekken we naar Hong Kong, waar we een half dagje doorbrengen voor we naar Auckland doorvliegen. Daar zullen we op 14 november aankomen en met de auto t/m 26 december rondtrekken. Eerst 2/3 weken op het noord eiland en daarna ruim 3 weken op het zuid eiland van Nieuw Zeeland.
Op 26 december vliegen we naar Melbourne en zullen daar met een goede vriend van mij de Great Ocean Road afrijden. Begin januari vliegen we dan naar Cairns en reizen in ruim twee weken langs het Great Barrier Reef naar Brisbane waar we op 21 januari terugvliegen.
Alvast veel werkplezier de komende weken, wij zijn er even tussenuit :) . Mocht je af en toe een klein beetje mee willen reizen dan kun je dus de komende deze site checken.
Groeten,
Joost
07 November 2007 - 12:31
Joram:
werkplezier ook...grmbl...jaloers...grr..
enjoy! -
07 November 2007 - 12:40
Jules:
haha, jaloers Joram? Werken is toch altijd een groot feest ;-)
Alvast heel veel plezier op jullie reis en succes voor nu veel inpakplezier!
Dan ga i maar weer terug werken … -
07 November 2007 - 12:47
Ella:
Goed geregeld!!
heel veel plezier en geniet ervan
liefs -
07 November 2007 - 13:12
Sjoerd:
Jongens, maak er een mooie tijd van! Ik ga jullie volgen tussen de bedrijven door.
Sjoerd -
07 November 2007 - 13:45
Agnes:
ben jaloers! Wow, wat een mooie reis! Ik wens jullie beide enorm veel plezier, geniet ervan!
groetjes -
08 November 2007 - 08:04
Frank S:
Klinkt fantastisch, veel plezier daar! -
13 November 2007 - 19:29
Sasje:
Hee moppies! Jeetje, en ik maar in mn agenda kijken en denken dat jullie tegen komend weekend pas weggingen...niet dus! Lieve Jon, het spijt me dat ik zo suf was en je niet meer persoonlijk goede reis heb kunnen wensen: dat was dus wel de bedoeling :s Heel veel plezier en moois op jullie weg en ik ben erg benieuwd naar alle verhalen. Zelf ga ik in de kerstvakantie naar Zuid-Afrika dus dan gaan we als jullie terug zijn één hele grote foto-klets-drink-eet-avond houden ok? Kleine mutsies worden groot, hahaha Dikke zoenen -
14 November 2007 - 18:32
Zusje 1 :
Hey!
jullie zijn aangekomen hoorde ik via de sms. nou mooi zo. dat is vast gelukt. ik ga de site natuurlijk bij houden. geniet er van, voor je het weet zijn jullie weer hier. en kom dan de foto's maar eens laten zien in mijn nieuwe optrekje.
liefs
Eef
p.s. ik wil heeeeeeeeeeel graag zsm het nummer van zusje 2 die de co-schappen loopt vlak bij mij. wat vraagt om een date dus. maare Eva, wellicht dat je dit zelf leest, ik vind echt dat we binnekort even moeten meeten.
15 November 2007 - 23:09
Liesje:
Hai Joost en Jonna,
Goede reis!
Hebben jullie nou bij terugkomst al een huis in Haarlem? Bij P-in-1 uitreiking zag ik dat Huize Zorba nog steeds gezellig en netjes is ;)
Groetjes Liesje -
16 November 2007 - 16:30
Zusje 2:
Hey!
En en hebben jullie al met dolfijnen gesnorkeld?! Ben heel benieuwd.
Voor zusje 1, gezellig om te meeten! ik zal je ouders dit weekend bellen die hebben vast jou nummer. -
17 November 2007 - 20:31
Lisette:
Ha Joost en Jonna,
héél veel plezier de komende maanden! Ik zal de site geregeld even bezoeken!
Liefs,Lisette -
19 November 2007 - 13:50
Kristof:
Goed aangekomen ginder down under? Als jullie er daar een fantastische reis van maken, dan zal ik maar ondertussen keihard aan de slag gaan zeker... Het allerbeste en een zalige tijd toegewenst.
Ciao, tot snel